Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Funky Forests filosofi

Nyöppnade Funky Forest är en idealisk plats för både vuxna och barn. Ett ställe där ni leker, skapar, får stimulans, umgås och har roligt. Kom med eller utan barnen, med vänner eller ensam, vi kan erbjuda något för alla.


Som småbarnsförälder har jag alltid drömt om ett ställe dit jag kan gå och slappna av med en kaffe medans barnen leker. Eller att få leka med mina barn i en stimulerande miljö.

Funky Forest ligger i hjärtat av Costa del Sol, mellan San Pedro och Estepona, 100 m från stranden och med en trädgård full av pinjeträd. Här har vi skapat en lekpark med många olika aktiviteter och vi erbjuder olika workshops. Vi har också god hemgjord mat, lagad med färska råvaror, för både vuxna och barn. 

Området är inspirerat av naturliga färger med en modern dekor och installationer, tidningar på olika språk m m. Du hittar lekplatser både inomhus och utomhus, vissa uppdelade för olika åldrar, ett ekologiskt grönsaksland, en trädkoja och några husdjur, 3 kaniner och en sköldpadda.

Funky Forest vill dra nytta av de många olika kulturerna som finns på Costa del Sol och verka för ett ökat samarbete, för att lära sig av varandra.

Det är ett toppenställe för att fira födelsedagar och andra fester. Sommarläger anordnas från juni till september. Och vi har en storbildsTV på plats inför fotbolls EM. Vår hemsida är www.funkyforest.es och tel 952 883 224. Välkomna till Funky Forest hälsar Laura.