Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

ASAP Heat Pumps specialister på pooler

ASAP Heat Pumps är dina specialister på pooler, uppvärmning och poolskydd, air condition, reparationer och renoveringar. I över 20 år har detta familjeföretag med bas i Marbella levererat utomordentlig och pålitlig service längs hela kusten från Sotogrande till Nerja.


ASAP säljer pooluppvärmning och inverter och värmepumpar för värme/kyla. De erbjuder produkter och service som sparar upp till 30 % på era driftskostnader och uppvärmning när temperaturen kryper ner mot +15C. ASAP kan också undersöka om det finns möjlighet att spara el genom att hitta rätt energileverantör. I dagens marknad går det att spara så mycket som 20 %.

ASAP är auktoriserade och godkända installatörer av air condition system och har ett eget team av duktiga tekniker som också utför reparationer till bra priser.

ASAP säljer olika typer av poolskydd och är officiell distributör på Solkusten av Safeswim automatiska poolskydd. En säkerhetsprodukt som dessutom håller poolen ren och bibehåller värmen. De har även Piscinas Canos prisvärda polyesterpooler i sortimentet.
ASAP är experter på renoveringar och förbättringar av pooler och poolkanter samt alla typer av reparationer och renoveringar. Behöver ni hjälp med er pool eller ert air condition system, ta då kontakt med ASAP Heat Pumps för en kostnadsfri bedömning och prisförslag.
Tel 951 278 156 eller 659 252 846. www.asapheatpumps.com eller skicka en mail till garry@asapheatpumps.com