Svenskamagasinet
Web



AKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

"Get your kicks on Route 66"

Dom, Nigel, Patrick och deras team hälsar er välkomna till Route 66 och en matupplevelse värd att minnas.


När vi satte ihop detta projekt, lade vi ner mycket tid, möda och besvär på att allt skulle bli rätt. Allt från att hitta de bästa leverantörerna till att kunna erbjuda ett varierat utbud, något för allas personliga tycke och smak. Och det viktigaste av allt, att priserna speglar det verkliga värdet på det vi serverar.

Jag är ganska säker på att vi lyckats men jag låter er själva avgöra den saken.
 
I vårt kök basar Tomasz Matuszczak, en otrolig talang med erfarenhet från flera välkända, irländska hotell och restauranger. Hans noggrannhet och känsla för detaljer både vad gäller framställning av recept och presentation av våra rätter, är vad som skiljer oss från andra amerikanska menyer på Solkusten.
 
Jag rekommenderar gärna vår grillade T-bone steak eller Tomasz Downtown Kyckling, ett saftigt grillat kycklingbröst med en utsökts tomat och parmesansås. En riktig frestelse för alla smaklökar.
 
Vi har inte heller glömt er som inte äter kött. Vårt urval av fräscha sallader och vegetariska rätter lämnar ingen besviken.
 
Till alla mammor och pappor: 
Vi välkomnar hela familjen. Vår barnmeny för endast 5,66 euro inkluderar två rätter och en dryck. Bästa barnpriset på kusten och ytterligare en anledning att ta med hela familjen och besöka oss.
 
Tillåt mig, Dom Aldworth, Route 66s manager, att guida er genom vårt vinsortiment, ett fantastiskt urval av viner från både Spanien och den nya världen, som kompliment till varje rätt.
 
Inget är för mycket begärt av vår suveräna personal, vare sig det gäller cocktails på den soliga terrassen eller live sport och fester i den separata baren, de fixar allt.
 
Kom till oss på Route 66!
Vi har redan haft besök av flera kända fotbollsspelare, Peter Crouch, Glen Johnson och Mathew Etherington för att nämna några namn. Vem vet, det kanske blir du som tittar på fotbolls-EM tillsammans med en känd fotbollsspelare i sommar!
 
Route 66 ligger vid stora torget, ovanpå parkeringen i Puerto Banus, nära hotell Pyr.
Vi har öppet alla dagar från 10.00 till 24.00. Gilla oss på Facebook och ta en titt på vår hemsida 
www.route66marbella.com. För reservationer ring 951136333.