Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Bel Mare

Den drivande kraften bakom restaurang o bar Bel Mare, belägen på stranden i San Pedro, heter Merich Hunt och Alex DÁ quila. Deras tidigare restauranger i London fick alltid de bästa vitsorden och Bel Mare är inte annorlunda.


Restaurangen har ett härligt läge direkt på stranden vid den nya strandpromenaden med utsikt över havet. Det idealiska stället att njuta av det italienska köket både till lunch och middag. Alex pizzor och pasta är berömda och det serveras även många andra läckra, internationella rätter. All fisk är färsk, köttet argentinskt och de italienska råvarorna importeras direkt från Alex hemland. Han är också en av de få kockar som trollar fram gästens speciella önskemål utan att tvekan. Vinlistan tillfredsställer de flesta smaker och plånböcker och fastän italiensk, så är deras Sangria gudomlig.

Alex är uppväxt i Venedig där hans familj drev Pizzeria San Marco och han utmärkte sig redan i unga år som en riktig konnässör av italiensk matlagning. Han flyttade till London där han träffade sin fru Merich med en bakgrund inom PR och administration. Hon var den perfekta partnern för en framgångsrik karriär inom restaurangbranschen i London. Starten var lysande och de öppnade senare flera, välkända krogar. Sedan 7 år tillbaka driver nu Alex och Merich restaurangen Bel Mare som har öppet varje dag utom onsdagar från kl 11.00  till midnatt. Privata fester, bröllop, födelsedagar och dop, arrangeras mycket proffsigt med fantastiska dekorationer, alltid välplanerat in i minsta detalj. Merich skapar en känslofylld atmosfär med bland annat med sin tradition att sända upp ballonger i solnedgången. Bel Mare ligger i Urb. Cortijo Blanco, nära San Pedro.

Välkomna! Tel 951 275 746