Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Lansering av Birgitta Bergins debutroman i Marbella

Fredagkväll, solen skiner och Marbella visar sig från sin bästa sida. Vad kan då vara bättre än att få gå på ett smygreleaseparty.


Text: Pia Höber

Foto: Monika von Schantz
 
Tillsammans med cirka 70 andra personer träffas vi nere på Restaurang Salt & Peppar i Puerto Banus. Vi bjuds på vin/cava och snittar i ett strålande väder, vi är där för att fira lanseringen av romanen ”Tre Veckor”.
 
Det är en liten smyglansering för den 21 mars är den stora lanseringen i Göteborg. Författaren heter Birgitta Bergin och det är hennes debutroman. Birgitta kom till Marbella i februari 2010 efter att ha bott ett flertal år i Bryssel.
 
Birgitta har ett förflutet som marknadsförare inom Skandinaviska Skolan i Bryssel, reklam- och tv-branschen men har nu kunnat leva ut en dröm, att få bli författare. Jag ser med spänning fram emot att läsa boken som handlar om ett relationsdrama. Det utlovas mycket kärlek, dramatik, skratt och tårar.
 
Ett relationsdrama där vi kanske känner igen oss själva eller någon i vår närhet. Detta är alltså Birgittas första bok men redan nu så ligger manuset klart till hennes andra bok.
 
Vi önskar nu Birgitta lycka till och ser fram emot många fler releasepartyn här i Marbella.