Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

TEAM Group i Nerja

TEAM Group har sitt huvudkontor i Nerja samt ett kontor för fastigheter i mer lantlig miljö samt byhus och tomtmark i Competa.


Nerja, som tidigare en gång var en sömnig fiskeby har med turisternas hjälp utvecklats och utvidgats till en småstad full av karaktär med ett stort urval av restauranger, barer, caféer, affärer, smala slingrande gator och vitkalkade hus med dekorativa smidesjärn på terrasser som ibland ses överfyllda med pelargoner.

Hjärtat i Nerja är spektakulära Balcón de Europa. En magnifik promenad med svepande panoramautsikt över Medelhavet och små vikar och stränder som gömmer sig i närheten.

Alldelse vid sidan om vår kyrka El Salvador, en 1700-taletskyrka som också finns på Balcon de Europa ligger vårt kontor, på Calle Carmen.

Vi får ofta frågan om skolor och inom företaget har vi en god kunskap och erfarenhet av både spanska och internationella skolor. Se vårt separata avsnitt på vår webbsida där ni även hittar en mängd annan viktig upplysning om all viktig service som erbjuds i regionen och om Team Group som även har en mycket omfattande uthyrningsverksamhet av semester bostäder. Allt finns på webbsidan. När det gäller banker står vi nära SabadellSolbank och Deutsche Bank.

Webbsida www.teamespana.com