Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

SIGNUM ART S.L. grafisk design

Signum Art är ett företag som officiellt invigdes i januari. Vi har under hösten 2011 arbetat med driftsättning av vår moderna storformatsskrivare samt med att presentera oss för de första kunderna. 


Uppdragen är många och varierande, målning av logotyper, dekoration av bilar och fönster, produktion av skyltar, rollups, fototapeter, dukar, konst utskriven på canvas, T-shirt etc. Ja, listan är lång och möjligheterna är nästan obegränsade.

För närvarande koncentrerar vi oss på produktion för små och medelstora företag. Vi producerar och formger trycksaker, såsom visitkort, inbjudningar, julkort, flygblad, broshyrer, menyer etc.

När det gäller större upplagor, samarbetar vi med tryckerier i närområdet. Vår moderna storformatsskrivare används för att skriva ut på allt från duk (canvas) till vinyl och tar en bredd på upp till 160cm och  den längd som krävs i 4 färg.

Här har vi målsättningen att uppnå en kvalitet som är den allra bästa, faktiskt så bra att våra konkurrenter beställer tryckning av oss. Varför starta ett nytt företag för företag och privat personer i svåra ekonomiska tider?

Det faktum att vi producerar själva gör väntan kort för kunden och vi är även mycket prisvärda.

Signum art S.L. har idag två anställda, båda från Sverige. Med ett brett kontaktnät, egen produktion och optimism är vi redo att ta emot stora och små uppdrag. Kom gärna förbi eller ring och boka tid, då vi ofta är ute på uppdrag.

www.signum-art.com

Kontakt: +34 662 07 07 10 • +34 662 07 07 11 • signum.marbella@gmail.com