Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Möbel destinationen för alla stil medvetna

Här är något att bookmark i er iPod. Ideal Furniture har sedan starten 2003, erbjudit högklassig inredning och möbler till överkomliga priser.


I butiken i San Pedros industriområde hittar ni både traditionella, moderna och samtida stilar under ett och samma tak. Butiken erbjuder ett komplett sortiment för inredning av alla slags rum; vardagsrum, uterum, kök och matrum, sovrum och kontor. Leverans kan ske omgående eller beställ online på www.idealfurniture.com

I utställningshallen finns också ett av de största sortimenten av italienska skinnsoffor på Costa del Sol. Ideal Furnitures strategi är att alltid fylla på och uppdatera sitt lager med de allra senaste trenderna inom inredning. Och möblerna har inte astronomiska prislappar heller, genom att importera direkt från fabrikanter är det möjligt att hålla priserna nere. Ideal Furniture erbjuder  även kompletta möbelpaket för din bostad.

Har ni tankar på att förnya ert vardagsrum med en härlig mörkbrun skinnsoffa eller en divan? Kanske ett par nya lampor och gardiner, behöver ni ett bord till datorn, en snygg spegel i hallen? Ni hittar det mesta hos Ideal Furniture som har öppet hela dagen från 10 till 7, lördagar 10 till 2. Adressen är calle Budapest 5 i industriområdet i San Pedro. Välkomna.