Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

GW - en välkänd profil på Costa del Sol

Han har under de senaste 25 åren funnits i frontlinjen inom restaurangbranschen på kusten.


Med en rad framgångsrika restauranger under bältet, som the Fairways på Golf Club Marbella, La Reserva de Marbella och det underbara Tikitano, har Garry radat upp den ena succén efter den andra. 

 
De senaste åren har Garry drivit den lyxiga restaurangen El Rincón på 5-stjärniga Gran Hotel Guadalpin, nära Puerto Banus. Denna restaurang stoltserar nu med två unga franska kockar, Jean Baptiste Mazzoni and Jerôme Bisaccia vilka strävar mot att höja standarden ytterligare ett snäpp. 
 
El Rincón är annars mycket känd för sina traditionella söndagsluncher med levande musik framförd av en annan legend, John Porter. Söndagar är mycket speciella på El Rincón med en härlig atmosfär och god mat.
 
Garrys senaste projekt är den nyöppnade restaurangen Nueva Campana (fd La Campana) i Nueva Andalucia. Den under många år populära restaurang, har nu tagits över och gjorts om av Garry och hans team. Man har inte släppt den ursprungliga rustika stilen, men ljusa och klara färger ger en modernare känsla i lokalen. 
 
Kocken David Jones och hans fru Adele är Garrys värdpar på Nueva Campana. Menyn erbjuder moderna rätter med traditionella smaker. Klassiska spanska rätter serveras, kanin i mandelsås, spädgris och oxsvans. Bland traditionella rätter märks Wellington biff, Tournedos Rossini, Chateaubriand och klassiska revbensspjäll, även fisk och fågel finns på menyn.  
Dagens lunch serveras till överkomliga 15 euro och det är stort intresse för söndagsluncher.
 
Boka i god tid direkt med Garry på tel 629 273 765 eller på respektive restaurang