Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Vandra i Marbella i höst

I oktober är vädret underbart skönt i södra Spanien. Inte för varmt, inte för kallt, helt perfekt för att vandra. Då anordnas för andra året en stor internationell vandringsupplevelse


Datum för årets evenemang är från torsdag den 11 oktober till och med söndag den 14 oktober. Med start i Gamla stan i Marbella kommer hundratals människor att vandra 20 eller 30 km varje dag under fyra dagar. Det finns även möjlighet att vara med enstaka dagar.

Deltagare från hela världen guidas omväxlande genom staden, naturen och längs stränderna. Vi avslutar på söndagen med att vandra “Via Gladiolo” (gladiolus är den romerska symbolen för seger) med målgång vid Avenida del Mar där vi möts av publikens jubel.

I oktober ifjol deltog över 700 vandrare av olika nationaliteter under de fyra dagarna. Många var med bara en dag, speciellt söndagen och onsdagen som var spansk helgdag.

Arrangörerna har i år gjort en del förbättringar exempelvis med ett automatiskt anmälningssystem. Man kan också välja att vandra 20 eller 30 km. På hemsidan www.marbella4dayswalking.com hittar du all information om denna unika vandringsupplevelse.

Gör din anmälan och betala direkt på hemsidan.