Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Coaching för dig som vill få ut något mer av livet

Coaching är för dig som vill få ut något mer av livet, karriären, tävlingen, föräldraskapet och ledarskapet. Marie Skantz är utbildad, diplomerad coach och arbetar efter International Coach Federations etiska riktlinjer.


Marie har arbetat med människor sedan 70-talet och är i grunden universitetsutbildad hälsoinformatör och kulturvetare. Hon har bland annat lagt upp flera friskvårdsförslag för personalgrupper på olika arbetsplatser och för ungdomsgrupper i Sverige.

Tillsammans med sin man Morgan har de sedan år 2000 drivit företaget Vinos Skantz i Spanien. De fortsätter som vanligt med sin vinverksamet samtidigt som Marie arbetar som coach både här i Spanien och mot Sverige.

Hennes coachkollegor beskriver henne som nyfiken, modig, rolig, snäll, varm, omtänksam, genomtänkt, proffsig, empatisk, outtröttlig och engagerad. Marie anser själv att coaching är ett överlägset sätt att nå bra resultat då det utgår från varje enskild individs behov.

Intresserad av coaching?

Svenska Magasinet har träffat Marie Skantz som bidragit med sin kunskap och information om coaching. Se artikel under våra hälsosidor i papperstidningen.

Prova på gratis

Om du tror att coaching kan vara något för dig, kan du prova på ett samtal gratis. Marie presenterar då lite mer ingående hur coaching fungerar och genomför ett kortare coachingsamtal.

Det ska vara inspirerande och motiverande att bli coachad. Coachen styr aldrig – det är alltid klienten som styr för att nå sina mål. Personliga coachingsamtal sker gärna via telefon. Det är effektivt, alla sinnen är extra starka.

Som en klient till mig sa; ”jag är så glad för telefoncoaching. Det innebär att jag är så fokuserad och koncentrerad hela tiden. Det är lättare att tala fritt och öppna sig för någon som verkligen lyssnar på mig som klient”.

Andra önskemål kan självklart diskuteras för att hitta den bästa lösningen för varje klient. Att köra två coachingsamtal per månad brukar vara lagom. Mellan samtalen erbjuds kortare kontakt via e-mail eller telefon.

Kontakta Marie Skantz

www.skantzcoaching.com

Email: marie@skantzcoaching.com

Mob: +34678519976

Tel: +46317859551