Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Gott och hälsosamt hos Salt & pepper Cafe

Om du letar efter ett café där du kan äta både gott och hälsosamt, skall du prova på en av rätterna från Salt & pepper Cafe i Puerto Banus.


Salt & Pepper Cafe ligger i Cristamar shopping center i Puerto Banus mittemot El Corte Ingles' sidoingång; ett perfekt ställe att stanna till för en liten snack eller en tre rätters måltid.

Kända för deras färska produkter som köps in dagligen från lokala företagare från San Pedro till Marbella. Alla produkter köps in samma dag de används och det märks både på smaken och färgerna i maten som serveras.

Hos Salt & Pepper kan du få en stor varierad  frukost, läckra smörgåsar på färskt bakat ciabattabröd, matiga, fräscha sallader och hamburgare.

Alla rätter har en tydlig skandinavisk "touch". Cafét drivs av Tina Folkebo och hennes man Wissal som båda har bachelor utbildning från Les Roches och har jobbat runt om i Marbellaområdet de senaste åren. Deras mål är att driva ett Café där gästerna känner att de får valuta för sina pengar, vad gäller maten såväl som servicen.

Eftersom alla inte kan ta en timmes lunch från arbetet under veckodagarna levererar Salt & Pepper hem till din dörr eller ditt företag måndag till lördag, 09.00-21.00. Leveranser till Puerto Banus, Naguëles och Nueva Andalucia.