Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Estuco Interiors för ditt hem

Estuco Interiors är ett väletablerat företag, specialiserat på inredning och styling av ditt hem.


Stora till små projekt, från enkla dekorativa lyft till kompletta inredningsprojekt. Christel och Chris erbjuder alltid en högst personlig service.

Både Christel som är svenska, och hennes kompanjon Chris från England, har varit verksamma inom design och inredning i Marbella området sedan slutet av 80-talet. Varje projekt är unikt och de skapar inredningar och miljöer utifrån just era behov och önskemål.

Deras utvalda hantverkare kan special tillverka möbler och inredningsdetaljer för både badrum, sovrum, kök och vardagsrum. Tyger av allra bästa kvalité används till möbler och gardiner. Alla nyanser hos Farrow & Balls färger är helt fantastiska. Tapeter finns från de bästa tillverkarna. Christel och Chris är passionerade om heminredning och en ny klient, en ny miljö, är en ny utmaning och den bästa inspirationen.

Deras butik i Centro Plaza är ett hav av inspiration med mängder av tyger, färger, tapeter, möbler och allt vad ni behöver för att just ert hem. Ta en titt på hemsidan www.estucointeriors.com, där finns mer information och många fina bilder från deras studio showroom.