Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Mingel med Tapas på kyrkan

”Mingel med Tapas på kyrkan” blev en i flerfaldig betydelse ”välfylld” kväll! Listan på deltagare fyllde med råge förväntningarna och med några extra tillkommande blev det runt nittio personer, som sökte sig till kyrkan i torsdagskvällens skymningsljus. En inledande ”husförhörsrunda” i mildare form ökade suget efter kökets läckerheter


Foto: Carin Simon

Trion Ann-Britt, Birgitta och Jan, som i dagar planerat och lagat härliga tapastallrikar, infriade med råge de kulinariska förhoppningarna och såg till att magarna också blev välfyllda. Gemenskapen runt borden fyllde lokalerna med gemytligt brus och det krävdes högtalarhjälp för prästen att bli hörd.

Budskapet var också flerfaldigt glädjebud. Vi har möjligheten att bevara kyrkans verksamhet genom det ansvar vi tillsammans nu tar på oss som medlemmar och frivilliga medhjälpare. Vi kan behålla denna mötesplats mellan Guds kärlek och oss människor och allt det kan föra med sig för oss.

Några av oss blev dessutom genast lyckligt lottade, då kvällens lotteri drogs och här får vi tacka för vinsterna som gavs av ”Anitas frukt”, Golf y Vinos”,  ”Hair Gallery”, Mezza Notte” och medlemmar. 

Välkommen att mingla på kyrkan, den är till för dig och behöver ditt stöd, hälsar Jan Madestam.