Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Trä & Sten förstärker resurserna

Trä & Sten homeimprovement startades 2005 är i dag ett välrenomerat företag på Costa del Sol och har hittills genomfört ett par hundra projekt.


– Nu satsar vi ännu hårdare för att tillmötesgå  våra kunders krav & önskningar, säger Peter Brodin.
Robert Nävermyr flyttade ner från Sverige för cirka en månads sedan för att utgöra en förstärkning i Trä & Sten homeimprovement´s satsning inför framtiden.

Robert kommer från  Helsingborg och har jobbat med projektledning de senaste 15 åren mot både den privata & den offentliga sektorn. Peter & Robert har känt varandra i över tio år och har under ett par år fört en diskussion om ett samarbete. Nu är det verklighet och både Peter & Robert ser med tillförsikt på framtiden.

Nya rutiner har skapats för att ge en ytterligare bättre struktur på  allt från dokumenten som vi arbetar med till genomförandet av projekten. Vi hjälper våra kunder med att genomföra och sköta arbetet för ansökan om ROT – avdrag. Kunden skall känna att det är lika enkelt som i Sverige.

Trä & Sten har ett stort team med yrkesskickliga hantverkare som egna snickare, plattsättare, rörmokare samt elektriker.
Peter berättar att Trä & Sten home improvement S.L hjälper sina kunder med allt från det lilla till totalrenoveringar av deras boende.
– Materialet vi använder oss mycket av vid renoveringarna  är naturmaterial så som trä golv och naturstenen travertin som vi importerar direkt från sten brotten i Turkiet.
– När det gäller övriga materialval så arbetar vi med alla leverantörer, både när det gäller badrumsleverantörer och  köksleverantörer, där vi bland annat är återförsäljare av alla kända vitvaru märken.

Vi gör även en hel del nyckel färdiga projekt, där vi ombesörjer allt från renoveringen till att vi  inreder och stylar efter kunders önskemål.

Kontakt:
www.tra-sten.com
Calle Las Malvas 60
29660 Nueva Andalucia
Marbella, Malaga
Tel: 952 90 70 20
E-mail: contact@tra-sten.com
Öppet: Mån-fred 10- 20.
Lördag 11- 16.