Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Kära Läsare

I vår iver att göra det så bekvämt för dig som möjligt käre läsare, har vi i det här numret tagit ett dramatiskt, men för dig välgörande beslut – Nu är det slut med vändandet på tidningen. Inget mer läsa upp-och-ner bakifrån!


Varför hade vi då det där upp-och-nedvända överhuvudtaget?
Ja, det är en lång historia...

Det började med att vi skrev ganska mycket om golf. Det var alla svensktävlingars resultatlistor, golfskolor och banbesök som tog plats. Vi ville markera plats för det – som en slags golftidning i tidningen.

Sedan utvidgade vi ämnet. Vi ville nå ungdomarna här på kusten, alltså dem under 50. Det blev inte bara golf, det blev surfing, jogging, dykning... Lite mer Go´ än en 5-timmars runda långsam golf.
Allt hörde ihop – Livsstil blev namnet på det upp-och-ned vända materialet.
Sen kom hälsa på modet. Det skulle ätas och motioneras och levas sunt.

Hm... Bra plats där under rubriken Livsstil.

Bra för annonsörerna också. Läkare, tandläkare, terapeuter, alla samlades de under Livsstil.
Med tiden har de där tankarna förtunnats. Då gjorde vi gladeligen 100 sidor tjocka tidningar. I dag ger de ekonomiska tiderna lite tunnare tidningar och en separat Livsstil-sektion att läsa bakifrån blev lite väl mager.

Materialet har vi kvar så klart. Tydligt vinjetterat: Golf och andra sporter, hälsa, mat och dryck... men vi förpackar det som en vanlig tidning.
Så klart med omtanke om dig som läsare. Vi vill att du ska ha ett lugnt och skönt liv här på Costa del Sol och slippa det där böket med att vända tidningen upp och ned.

Se det som ren omsorg. :-)

Hälsar Christer Melkerson