Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Vi träffade Kvällspressens Annika Bengtzon

Malin Crépin spelar Kvällspressens Annika Bengtzon. Svenska Magasinets Ola Josefsson är statist i filmen och spelar sig själv som ”journalisten Ola…”
Malin Crépin spelar Kvällspressens Annika Bengtzon. Svenska Magasinets Ola Josefsson är statist i filmen och spelar sig själv som ”journalisten Ola…”
Hon har huvudrollen i filmen En plats i solen. Malin Crépin spelar kriminaljournalisten Annika Bengtzon bland många andra spännande och omväxlande karaktärer


Av Ola Josefsson

Malin Crépin är ett ganska okänt namn för den breda publiken. Hon var guldbaggenominerad 2010 som bästa kvinnliga huvudroll i filmen I skuggan av värmen. Under 2011 spelar hon Annika Bengtzon i sex långfilmer och nu väntar det stora genombrottet.
- Sex filmer på ett år är det mest omfattande projektet jag har varit med om så här långt, säger Malin Crépin när vi möter henne på Los Naranjos.

Hur skulle du vilja beskriva rollkaraktären Annika Bengtzon?
-Hon är väldigt driven och proffsig. Hon är stark och har självförtroende samtidigt saknar hon självkänsla. Annika är framfusig men samtidigt lite klumpig, passionerad impulsiv och en sårig engagerad mamma.

Det var intensiva dagar för Malin. Upp tidigt för filmning mellan klockan 07.30 till 18.30. Övrig tid gick åt att repetera repliker och läsa manus.
- Det blir tolv timmars arbetsdag plus att jag arbetar med texterna under övrig tid.

Efter Solkustens sköna klimat väntar betydligt bistrare miljöer. Hela filmteamet drar vidare till Luleå. Där väntar nästa filminspelning; Den röda vargen.

Löser du gasmorden på Solkusten?
-Jag ska göra mitt bästa…