Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Glasgardiner ger dig extra livsutrymme

Det ramlösa skjutglassystemet ger dig möjlighet att använda din uteplats än mer
Det ramlösa skjutglassystemet ger dig möjlighet att använda din uteplats än mer
Många av er kanske känner till begreppet ”Glasgardiner” men väldigt få vet var det kommer ifrån. Det är ett varumärke som har blivit synonymt med en viss produkt, så mycket att det nu har blivit en allmän term för det


Det kom till för över ett decennium sedan när Neil Ingram letade efter ett namn för att beskriva de ramlösa skjutglassystem han hade designat. Det var ett system som skulle tillåta folk att fortsätta att använda sin balkong eller terrass året runt oavsett väder, när det var varmt, kan systemet helt öppnas, när det var kallt, kan det vara helt stängd.

Nu kunde människor inte bara utöka sina ”livsutrymmen” men de skulle också kunna förbättra utseendet på sitt hem och höja värdet på sin egendom.

Systemets funktionalitet var perfekt, men Neil Ingram behövde ett namn som perfekt skulle beskriva det. Termen "Glasgardiner" föddes och hans rörelse blev The Glass Gardiner Company.

Företaget har nu tillverkat och installerat patenterade Glasgardiner i hela Spanien, men det har också spridit sig till USA, Brasilien, Chile, Mexiko, Indien och andra varma länder. Men även till  klimatplatser som är mer kända för sina mindre gästvänliga temperaturer som Kanada och Island.

Ring nu för priserbjudande.

Se vår hemsida, eller ännu hellre
- besök vår utställning på Calle Manuel Franco Cubeiro n17
Parque Empresarial El Pinillo,
Torremolinos
Tel: +34 952 050 850
E-post: info@glasscurtains.es
www.glasscurtains.es