Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Betalar du också för mycket till Telefónica?

Vi kan hjälpa dig att sänka din ADSL-räkning! ilka är vi?


Comunica är ett skandinaviskt företag som erbjuder översättningar för alla språk, kurser i vardagsspanska, textbearbetning samt tjänster som till exempel att förnya körkortet och att sänka våra kunders ADSL-räkningar hos Telefónica.

Vad kan vi göra för dig?
Vi kan sänka kostnaden för ditt månatliga ADSL-abonnemang hos Telefónica, så att du sparar upp till 50 %. Om du vill bli ny kund hos Telefónica och därmed få ett bra erbjudande från dem, kan vi också hjälpa dig med det.

Slut med onödiga avgifter
Telefónica är experter på att lägga på onödiga avgifter på din telefonräkning. Vi ser till att få bort de avgifter som du inte alls har bett om och som du klarar dig bra utan.

Så här går det till:
Om du bor i närheten av Centro Idea kan du komma förbi med din räkning. Annars kan du också skicka räkningen i ett mejl till kontakt@comunica.dk, där du skriver ned vad du vill ha gjort. Du kan också ringa oss på 952 46 98 07. När beställningen är slutförd skickar vi ett e-postmeddelande med en bekräftelse på vad vi har avtalat.

Pris och garanti
Vi tar 60 euro för att antingen reducera din ADSL-räkning eller upprätta dig som ny kund med telefon och ADSL. Om det av en eller annan anledning inte skulle gå att sänka din ADSL-räkning får du naturligtvis pengarna tillbaka. Vi har många nöjda kunder som har använt sig av våra tjänster och som nu sparar pengar varje månad hos Telefónica. Gå in på vår hemsida för att läsa mer om Comunica: www.comunica.dk