Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Bygg hus med bästa nordiska kvalitet i Spanien

Efter över 30år som reklamfotograf var det dags att byta branch. Nå, detta beslut gjorde jag redan 1975 då jag började som freelance fotograf


Har under hela mitt liv haft andra handen i byggandet så det var lätt att s.a.s ”byta om”. Har varit på kusten sedan början av -70 talet och alltid varit missnöjd med byggandet här.

Jag beslöt mig redan i ett tidigt skede att göra ett modellhus här, var det är betydligt bättre och hälsosammare att bo i.

På denna basis kom vårt modellhus Villa Sueño till, som är beläget på Jardines del Aguila i Mijas Costa. Samtidgt gjorde vi beslut om att ha i modellhuset produkter av hög kvalitet.

Husen vi bygger, ingen skillnad om ytterväggen är i stockpanel eller sten, så är väggarna alltid med 140mm, ECOlogisk isolering. Våra hus, gjorda med stock yttervägg, trästomme med ECOlogisk isolering samt stockpanel inne, den mest hälsosamma väggkonstruktion som kan göras.

Utmärkt för människor med astma etc. Det är ju absolut inte det samma hur man bor om man lite också tänker på sin egen hälsa. Givetvis är hus som dessa också bekväma att bo i eftersom det inte förekommer fukt i huset, liksom det gör i de spanska husen här. Vi har också golvvärme med solpanel, maskiner byter luften i hela huset. Dessa maskine både värmer och kyl efter behov. Centraldamsugare mm mm.

För att kunna konstruera hus som dessa måste man stå på sig  för arkitekterna här är inte vana med konstruktion av denna art. Mapfre försäkrar nog husen så det är inget problem.

Hur man skall gå tillväga då man har i tankarna att göra ett hus som detta, det kan vi förklara vid en kopp kaffe. Var inte blyga att fråga oss, och att träffas vid en kopp kaffe kostar inget.

För mer information kontakta oss per meil :
ove@celoghouses.com
eller per tel. 670 508 958

Ove Tammela , Ce Log Houses S.L.
www.celoghouses.com