Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Kära Läsare

April och maj. Många säger att det är de absolut bästa månaderna här på Costa del Sol. Det är då det där lite fuktiga klimatet ser sig slaget av solen. Det är då man börjar bli helt säker på att ja visst blir det sol och varmt i morgon också. Och till helgen så klart


Egentligen är det en ganska onödig sysselsättning att ens titta på väderprognosen. Inte som i Sverige. Där man först bestämmer sig för att göra saker tillsammans i helgen, men med tillägget: ”Vi kan väl höras på fredag och kolla hur vädret blir”. Sånt slipper vi här.

Om en månad spelas Volvo World Match Play Championship på Finca Cortesin vid Casares. 24 toppspelare, inklusive världens nu bästa och nästbästa spelare är med. Vi har spelat Finca Cortesin. Det är en alldeles utmärkt fin bana och när vi träffade Göran Zachrisson där förra gången Volvo-tävlingen spelades på Finca Cortesin hade han bara lovord över greenerna. Så ett tips: Åk och titta på proffsen och bli inspirerad!

Dessutom har vi nu också greenfee-biljetter till jubileumspris på Atalayas vackra golfbana. Svenska Magasinet fyller ju 20 år så vi har ordnat fram biljetter till dig kära läsare för 49 euro styck! Det är 40 % rabatt!

Christer Melkerson
Utgivare
Svenska Magasinet