Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Sir Elton John över alla gränser

Elton John & Band gav en fullt godkänd konsert på Mijas hipódromo (Foto: Seabreeze Productions)
Elton John & Band gav en fullt godkänd konsert på Mijas hipódromo (Foto: Seabreeze Productions)
Cirka 13.000 besökare kom till Mijas hipódromo för att se och lyssna på Elton John onsdagen den 29 juni. Britten drar publik i alla åldersgrupper, kunde Svenska Magasinets utsände konstatera


Av Ola Josefsson

Sir Elton John är en av världens mäktigaste kändisar. Det konstaterar det amerikanska magasinet Forbes som varje år rankar världens 100 mäktigaste kändisar. På tidningens lista kombineras kändisskap och inkomster.
I år hamnar Oprah Winfrey i topp, efter att ha klättrat tre placeringar från i fjol. På andra plats kommer svenskgifta golfstjärnan Tiger Woods.
Forbes lista domineras inte oväntat av amerikaner, först på nionde plats kommer en britt, Elton John, som vi kunde se och höra på Mijas hipódromo onsdagen den 29 juni.
Elton John bjöd på en bejublad konsert som dock fick hård kritik i efterhand på grund av att den började nästan en halvtimme före utsatt tid. Den "brittiska punktligheten" blev ett kärt samtalsämne i spanska tidningsspalter.
Publiken hade inte ens hunnit bänka sig förrän den brittiske världskändisen satte sig vid flygeln. Och delar av publiken hade inte ens hunnit in på konsertområdet...Elton John var på bra humör och bjöd på sig själv. (Foto: Seabreeze Productions)
Elton John var på bra humör och bjöd på sig själv. (Foto: Seabreeze Productions)