Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Scandinavian Open i april

Skulle du tycka det vore trevligt att vi Skandinaver samlas och gör något kul tillsammans? Jag tycker det och bjuder därför in alla Skandinaver till Scandinavian Open den 9 april på Golfklubben Cerrado de Aquila intill galoppbanan Hippodromen


Av Jennie Jonsér

Vad som kommer att ske under denna dag är att du kan anmäla dig och dina kamrater i 3-mannlag till lagtävling i Boule max 96 personer. Man bygger en bana enkom för oss denna dag, men som kan komma att få vara kvar och den ligger i en dal där vinden inte kommer åt en.
Tävlingsledare är Anna, Gun-Britt och Tage från Bouleklubben Scandia som kommer att ta hand om er plus Ulf Ekegren från Kustradions ”Siesta Öppet”

Golf
Det blir 3-mannalag även i golf, med start vid olika tillfällen. Första kanonstarten är kl 9, den andra starten kl 12 och den tredje kl 15. Efter rundan räknar man ihop alla scorerna. Alla är välkomna att spela denna dag, gammal som ung. Där kommer Ted Golfare och Monica Richter och Malin (snart känd) från Morgonsoffans ”sportprogram” med flera att finnas tillhands och se till att du får en trevlig runda.

Padel
Så har vi det otroligt populära spelet Padel. Påminner lite om squash. Man anmäler sig i 2-mannalag och det kommer att finnas 6 banor tillgängliga under dagen och du kommer att få hjälp av Mats & Minna Engström.

Vandring & Gym
Du som vill vandra kommer det att finnas en underbar slinga som du kan gå i din egen takt och svara på frågor. Även Gymmet är öppet för dig som vill prova på och är helt  gratis under dagen.

Musik
Det kommer att bli Livemusik från tidiga morgonen och under hela dagen fram till Prisutdelningen kl 19 för alla dagens tävlingar.

Företagare
Du som företagare är välkommen att höra av dig för att möta alla dessa underbara skandinaver som kommer till denna Skandinaviska dag. Du kan vara med hela dagen med information om ditt företag och ställa ut och visa vad du gör. Ring 629 44 32 02. Eller maila jennie@kustradion.nu

Mer info kommer i Kustbevakningen varje vardagsmorgon i Kustradion 104,9 kl 9. Du kan också lyssna på webben www.kustradion.eu. Och även annonser i Svenska Magasinet´s marsnummer och Solkysten Mars och april med priser och tider.

Svenska Magasinet har ett bra ordspråk om att ”bara solen täcker kusten bättre än tidningen” och jag säger ”bara ett jätteoväder kan släcka Scandinavian Open”, men vi håller tummarna för en solig dag med massor av skratt.
Ett stort tack till Nykredit som är huvudsponsor denna dag (så ni kommer att få fina priser vill jag lova).