Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Hallå där - Stefan Lindwall

Det är 20 år sedan Stefan Lindwall kom till Spanien. Stefan som under de fem första åren var på Los Naranjos tillsammans med dåvarande ägaren Percy Nilsson. För 15 år sedan startade Stefan mäklarfirman Morback & Lindwall.


Av Ola Josefsson

Och nu är du tillbaka på Los Naranjos?
-Tillbaka på brottsplatsen skulle man kunna säga. Jag har tagit tjänstledigt i sex månader. Så jag har varken lagt ned eller sagt upp något med mäklarfirman Morback & Lindwall.

Vad är din uppgift nu på Los Naranjos?
-Jag är ansvarig för marketing och events. Det blir att hålla i tävlingar, boka artister och att exempelvis arrangera valvaka 19 september tillsammans med restaurangen. Den 9 oktober kommer Kjerstin Dellert och Ivan Renliden till Los Naranjos den 9 oktober. Sedan arbetar jag på en massa andra kul grejer från jazz till rock, visor och skönsång. Allt är inte helt bekräftat ännu så jag vågar inte gå ut med mera just för tillfället.

Så du ska höja trivselfaktorn på klubben?
-Målet är att ta hand om medlemmarna och sköta om dem bättre, utarbeta program och skräddarsydda utflykter. Det måste finnas ett liv utanför golfbanan. Är du i Spanien finns det mycket att uppleva med allt från provinsstäderna, tjuruppfödningar, vingårdar med mera.
-Det handlar även om att få hit fler medlemmar och golfspelare samt utveckla vår produkt med golfbana, restaurang, gym, friskvård och hårfrisör.

Hur ser det ut inför hösten?
-Det ser bra ut med bokningar, bättre än vad vi hade förväntat oss. Sommaren i år var bättre än ifjol. Det ser ut som att folk är på väg tillbaka till kusten igen från Thailand och Turkiet som är våra konkurrenter på området. Det är lättare att ta sig till kusten och det politiska läget är stabilare i Spanien.
-Tendensen är att många tar en långhelg, tidigare var det en vecka.